Green Class

Tesla Model X

Model X

Bilen er konstruert for effektivitet — med et kompromissløst design som tillater bransjeledende rekkevidde, ytelse og nytte.


Model X er konstruert for å gi den mest praktiske interiøropplevelsen noensinne - med best oppbevaring i klassen, sitteplasser for opptil seks voksne og en ekspansiv 17-tommers berøringsskjerm. Et konfigurasjonsalternativ med seks seter leveres som standard med nedleggbare seter for maksimal bagasjeromsplass.

Teslas helelektriske drivverk gir uovertruffen ytelse i alle værforhold, med dobbel motor firehjulstrekk, adaptiv luftfjæring og den raskeste akselerasjonen som finnes hos en SUV på veien — fra null til 100 km/t på 2,8 sekunder.

1-5
6 kofferter
Vann / Kaffe

Bestill Green Class

Ønsker du å gjøre en manuell bestilling er dette selvsagt mulig. Ring oss gjerne 24 timer I døgnet på +47 4069 7999 eller send oss en mail på booking@privatedriver.no
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Last ned vår app

Siden 2015 har Private Driver hatt egen app hvor du kan bestille og betale reisen. Du velger selv bilklasse og tid og sted for henting. Prisen for turen vil du se automatisk når destinasjon er lagt inn.